miercuri, 9 februarie 2011

De ce o sesiune foto si inainte de nunta?

Fotografia de nunta a evoluat foarte mult in Romania in ultimii ani, datorita unor fotografi creativi care s-au plictisit de clisee si au vrut sa vina cu idei noi si fotografii creative.
Sedinta foto dinainte de nunta poate fi facuta cu ocazia cununiei civile, a logodnei, la o aniversare a voastra ca si cuplu sau fara ocazia unui eveniment. Poate fi o zi pe care doriti sa o petreceti impreuna si atunci tot timpul va fi rezervat sedintei foto, fara grija altor invitati.
In primul rand, sedinta foto de logodna poate fi prima sedinta foto profesionala impreuna, care sa va reflecte cel mai bine ca si cuplu, precum si sentimentele pe care le traiti unu pentru celalalt. Puteti aborda o tema care sa se concentreze pe intresele voastre sau sa relfecte stilul vostru unic de a fi. Peste 30 de ani vei vrea sa te uiti la fotografiile tale si pe langa un portret bine studiat, vei vrea sa gasesti si fotografii care sa reflecte viata voastra impreuna. De asemenea se poate alege o tema inspirata din filmul vostru preferat sau de o anumita perioada de timp. Desigur o discutie gen "brainstorming" impreuna cu fotograful va va ajuta sa alegeti tema si locatiile potrivite.

In al doilea rand fotografiile realizate inainte de nunta pot fi folosite pe invitatiile de nunta, guestbook, pentru realizarea unor marturii personalizate, etichete pentru cadourile invitatiilor sau alte tiparituri personalizate. De asemenea se pot folosi pe un slide show pe care sa il prezentati in timpul nuntii pentru ca invitatii sa va cunoasca mai bine si, de ce nu, sa va admire fotografiile.
Un alt motiv pentru care mi se pare foarte benefica sedinta foto este aceea de a te obisnui si simti confortabil cu camera foto si a te imprieteni cu fotograful cu care vei colabora si in ziua nuntii.

In calitate de fotograf de nunti, am simtit intodeauna ca dupa sedinta foto inainte de nunta intre noi si miri a inceput o colaborare bazata de pietenie. Mirii au inceput sa aiba mai mare incredere in noi si in ei insisi si au inceput sa se simta foarte confortabil in fata aparatului de fotografiat, au perceput sedinta foto ca pe o iesire unde ne-am simtit bine si am petrecut un timp minunat. Fotografii de la mai multe sedinte foto realizate inainte de nunta, la cununia civile sau logodna gasiti pe blogul nostru cu fotografie de nunta http://3dayswedding.blogspot.com/ la sectiunea fotografie de cuplu si fotografie cununie civila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu