marți, 25 ianuarie 2011

MAGIC MEMORIES

Servicii MAGIC MEMORIES:

1. - DANSUL MIRILOR -
Dansul mirilor este o traditie in ceremonia nuptiala si provine din timpuri stravechi de pe vremea regilor si reginelor, de pe vremea rochiilor cu crinolina si  a seratelor de bal, atunci cand gazdele palatului regal erau cei care deschideau dansul. Astazi dansul mirilor simbolizeaza primii pasi in viata pe care ii fac impreuna cei doi tineri casatoriti; iar muzica pe care danseaza reprezinta viata melodica si fericita care ii asteapta de acum in colo, impreuna, in calitate de sot si sotie.
Acest moment special trebuie trait, nu cu frica si teama de dans, ci cu bucurie in suflet. Tocmai de aceea este recomandat ca cel putin cu o luna jumatate sau doua luni inainte de nunta sa urmati niste cursuri de dans cu persoane care pot sa transforme o coregrafie intr-o joaca de copii. Noi, Magic Memories va putem ajuta in acest sens.

CUM LUCRAM:
· Se lucreaza cu fiecare pereche in parte - deci sunteti singuri la ore nu si cu alte perechi de miri - nu combin cu mai multe perechi.
· Programul de antrenamente se face in functie de programul mirilor
· Coregrafia se face individual pentru fiecare pereche in parte
· Va stam la dispozitie cu mai multe stiluri de dans (Vals Vienez, Tango, Colaje, Scenete, Blues, etc)
· Daca nu aveti o piesa pentru dansul mirilor va ajutam sa o alegeti pe cea mai potrivita pentru voi
· In saptamana nuntii, repetitile se vor face la sala unde va fi nunta
· Consideram ca o mimica potrivita, gesturile si pozitia corpului fac dansul sa para cat mai natural - tocmai de aceea vom lucra impreuna si la aceste aspecte
· Pretul total este 250 ron (pentru dansul mirilor- indiferent de stilul ales) sau 350 ron (pentru dansul mirilor plus alte stiluri). Plata se face la ultimul curs sau dupa nunta – in functie de posibilitati. Nu se cere avans.

2. - STAROSTE -
Starostele are un rol foarte important in cadrul nuntii - el fiind cel care coordoneaza intregul eveniment si este prompt in rezolvarea oricarui tip de probleme.
Este prezent de la conducerea alaiului din casa parinteasca a mirelui pana la incheierea nuntii. Mai de mult starostele se imbraca in straie populare si urma traditiile si obiceiurile de nunta. Dar in prezent intalnim cupluri care vor sa organizeze nunti elegante si stilate si aici intervenim noi:
















·    Pentru a avea o nunta bine organizata trebuiesc stabilite multe intalniri inainte de nunta pentru stabilirea tuturor detaliilor
·    Se face un program al nuntii bine pus la punct
·    Oferim asistenta in organizarea nuntii
·    Ne ocupam si gasim impreuna orice este nevoie la o nunta, aranjamente, decoratiuni, servicii foto si video, muzicieni
·    Pretul este de 800 Ron

3. - ORGANIZARE A-Z / WEDDING PLANNER -


In zilele noastre sa ai „TIMP LIBER” a devenit un lux. Si din pacate din ce in ce mai multe persoane se regasesc in aceasta situatie, iar in ceea ce priveste realizarea si organizarea unei nunti, aceasta cere foarte mult timp.
Aici intervenim noi, Magic Memories! Wedding Planner A-Z. Un organziator de nunti este cel mai important lucru dupa miri. Este persoana care se ocupa de TOATE pregatirile pentru o nunta cu mult timp inainte. Este persoana care intelege mirii, stie exact ceea ce doresc ei de la nunta si atinge asteptarile pe care acestia le au.
A organiza o nunta nu inseamna doar sa gasesti niste decoratiuni, un cameraman si un fotograf, ci pe langa aceste aspecte - foarte importante de altfel - mai exista o serie de probleme, situatii si intrebari care au o importanta si mai deoseita. De unde imi cumpar rochia? Ce fructe imi trebuiesc la sala si in ce cantitati? Dar bauturile ... De unde? Cate? Si ce fel de sortimente ar fi necesare? Ce sala si cand sa o rezerv? Cum sa ii asezam pe invitati la mese? Cum se face bugetul nuntii?  Si sa nu ii uitam pe parintii mirilor care intotdeauna au intrebari la care nu stim raspunsul sau gasesc situatii si circumstante din care nu stim cum sa iesim la lumina.
La toate aceste intrebari avem raspunsurile cele mai potrivite si rezolvarile cele mai prompte:

CE FACEM:
·    Gasirea si rezervarea salii, semnarea si negocierea contractului cu sala
·    Asistenta pentru gasirea celei mai potrivite rochii de mireasa/costume de miri (care sunt cele mai bune magazine si mai ieftine unde va gasiti exact rochia/costumul dorit/a- astfel incat nu mai trebuie sa umblati in tot orasul si sa luati toate magazinele la rand)
·    Organizarea nuntii si stabilirea tuturor detaliilor cu un an inainte sau cu cat timp este necesar (nu doar in ziua nuntii)
·    Gasirea celor mai potriviti colaboratori si prezentarea cat mai multor oferte ( Dj si sonorizare, foto-video, decoratiuni, staroste, momente artistice, transport miri si invitati, cazare, bauturi, hostess, etc)
·    Receptia marfii in ziua nuntii si dupa nunta ( fructe, bauturi, etc.- asiguram achizitionarea si transportul acestora la sala)
·    Plata organizatorilor dupa nunta (astfel incat sa puteti pleca linistiti in luna de miere)
·    Prezenta pe tot parcursul evenimentului si nenumarate intalniri in care se stabileste totul pana la cel mai mic detaliu
Este practic un serviciu in care voi nu trebuie sa faceti aproape nimic- trebuie doar sa va dati cu parerea, acceptul sau refuzul pentru fiecare lucru in parte, iar datoria noastra este sa va multumim cat mai bine!

4. -  SPECTACOL MAGIC STEP-
Daca va regasiti in urmatoarea situatie: „ Peste doua luni de zile mi se implineste visul... Ma casatoresc!” si doriti sa aveti o nunta cat mai eleganta, iar invitatii dvs. sa se simta cat mai bine, daca doriti sa le faceti o surpriza si nu stiti ce moment artistic sa alegeti va sugeram sa le oferiti un spectacol de dans sportiv.
·    Este cel mai elegant moment artistic
·    Dureaza aproximativ 20-25 minute
·    Spectacol format din 10 stiluri diferite de dans
·    Animarea publicului - la cererea dvs.
·    4 sau 6 dansatori ( la alegere) 
·    Pretul este 600 Ron

Pentru orice intrebare, informatie sau dorinta a dvs. va stam la dispozitie:
OANA VOIVOD, Nr. tel: 0730 116 223, e-mail: ovoivod@yahoo.com
MIKLOS ANDRAS, Nr. tel: 0730 116 222, e-mail: mikov_prest@yahoo.com

Va multumim si va dorim „ CASA DE PIATRA!!!”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu