duminică, 22 martie 2009

Cafeneaua mirilor

















Suntem o echipa de fotografi profesionisti din Cluj-Napoca, specializati pe fotografia de nunta si portret. Dupa cum ati vazut pe blogul nostru cu fotografie de nunta http://3dayswedding.blogspot.com/ sau pe site www. ionutphoto.com, ne place sa abordam un stil mai inedit de fotografiere, motiv pentru care ne-au atras atentia serviciile de nunta cele mai creative.
Multi dintre mirii nostri ne-au cerut sa le recomandam diferite servicii, asa ca am hotarat sa ii includem pe toti intr-un blog.
Cafeneaua mirilor este un spatiu virtual, in care vom prezenta colaboratorii nostri ce ofera diferite servicii pentru nunti. Din tot ceea ce am vazut si intalnit la nunti ei ne-au impresionat prin calitate si mai ales, serviciul oferit de ei, ni s-a parut a fi ceva deosebit.
Recomandam, ca pentru orice serviciu in parte, sa mergeti la o firma specializata pe domeniul respectiv, chiar daca necesita mai mult timp. In ajutorul acestui fapt vin targurile de nunti, dintre care Nunta la Palat mi se pare cel mai deosebit. Indiferent de cat de tare a evoluat publicitatea, recomadarea ramane tot cea mai sigura forma de a gasi un serviciu de calitate. Dar, pana la urma, tot voi trebuie sa mergeti si sa vedeti exact ce se ofera si daca se potriveste stilului vostru.
Va dorim mult succes la pregatiri si speram ca recomandarile noastre va prind bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu